Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://kadrisamanmtal.meb.k12.tr
Adres : Çağdaşkent Mah. 234. Sokak No11 Toroslar/MERSİN
VİZYON : Ülkesini ve mesleğini seven, kendisine güvenen araştırmacı, dünyadaki ve eğitimdeki bilimsel gelişmeleri özümseyen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, hedefe ulaşmada pratik ve kalıcı çözümler üretebilen, yaratıcı, çağdaş bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, öğrenme yöntemlerine uyum sağlayan değişime açık, gelişmiş teknolojiyi kullanabilen ekip çalışmalarına yatkın, yüksek nitelikli mesleki bilgi ile donanmış, çevrenin istihdam ihtiyacını karşılayabilecek sektörün aradığı nitelikte elemanlar yetiştirmek.
BAŞARILAR : Yapım Aşamasında

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün öğretim yapılmaktadır.
Saatler : Ders Başlama 08:10 Ders Bitiş 16:55
Isınma : Okulumuzda elektrikle ısınma yapılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Okulumza şehir merkesinden ulaşım Gimem,Çağdaşkent,Toroslar minibüsleri ile sağlanmaktadır. Pozcu Mezitli tarafından ise Belediye Otobüsleri ile gerçekleştirilmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkesine uzaklık: 6 km İlçe Merkezine uzaklık :3,2 km
Kontenjan Bilgileri : 9.SINIF 209 10.SINIF 191 11.SINIF 149 12.SINIF 180
Taban-Tavan Puan Bilgileri : TABAN 303 PUAN TAVAN 427 PUAN
Okulun Sınav Başarı Durumu : %80 BAŞARILI
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %45
Sportif Etkinlikler : BOCCE - ORYANTİRİNG - SATRANÇ - FUTSAL- VOLEYBOL - HENTBOL- MASA TENİSİ- DART YARIŞMALARI
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları : TUBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : IOT-DIGICLASS DIGITIZING EDUCATIONAL AND TRAINING ENVIRONMENT WITH IOT APPS PROJESİ DIGITALL STORIES - LEARNING FOR EVERYONE